Overslaan en naar de inhoud gaan
Uw partner in groen

Verkoopsvoorwaarden

 1. De prijzen gelden vanaf 24 stuks per soort, exclusief BTW en af kwekerij. Bij afname tussen 23 en 12 stuks per soort, wordt een meerprijs van €0.07 per stuk aangerekend. Bij aantallen tussen 11 en 6 stuks per soort geldt een meerprijs van €0.25 per stuk. Afname van 1 tot 5 stuks per soort brengt een verhoging van €0.50, als gevolg van de hogere loonkosten.
 2. Aangekochte planten kunnen duurder zijn dan de hoger vernoemde prijzen. Hiervan wordt de koper wel verwittigd.
 3. De planten worden geleverd in zwarte plastieken stapelkisten (VML en/of VMH). De kisten worden aangerekend aan kostprijs. Deze prijzen gelden zolang er geen prijsevolutie is. (De kostprijs voor nieuwe kisten zal in de toekomst stijgen.)
  Enkel het aantal door ons geleverde kisten wordt teruggenomen, indien ze in goede staat en niet vervuild zijn.
  Zwarte kisten, gestapeld op paletten (100 x 120 cm) of Europaletten (80 x 120 cm), worden teruggeleverd op deze paletten.
 4. Hergroei kan niet gegarandeerd worden, omdat wij geen mogelijkheid hebben tot controle.
 5. De soortechtheid wordt gegarandeerd. Bij eventuele vergissing kan de schadevergoeding nooit meer bedragen dan de factuurwaarde van de geleverde planten.
 6. Bij onvoorziene omstandigheden, zoals misgewas, strenge vorst, … wordt de verkoper ontheven tot leveren van de planten.
 7. Klachten worden binnen drie dagen na ontvangst van de planten vermeld.
 8. Op aanvraag worden steeketiketten met kleurenfoto’s bijgeleverd. De prijs bedraagt €0.20/stuk bij afname vanaf 24 stuks. Bij afname van minder dan 24 stuks bedraagt de prijs €0.25/stuk. Foto’s worden niet teruggenomen.

Voor een vlotte afhandeling van uw bestelling raden we aan om deze enkele dagen van tevoren te plaatsen. Als u uw bestelling vóór dinsdagmiddag plaatst, hebben we nog de tijd om ontbrekende soorten te zoeken. Deze kunnen dan vanaf donderdagnamiddag worden afgehaald.

Om onze dienstverlening optimaal te houden, vragen we u vriendelijk om de geplande afhaaldatum te respecteren. Mocht het toch niet lukken om uw bestelling op tijd af te halen, laat het ons dan alstublieft weten. Anders zijn we genoodzaakt om extra kosten aan te rekenen voor het onderhoud van uw bestelling.