Overslaan en naar de inhoud gaan
Uw partner in groen

Onze kwekerij

Welkom bij Vaste planten Verhulst, waar onze liefde voor groen al bijna vier decennia centraal staat. Wat begon als een passie van oprichters Stefaan en Mie Verhulst - Van Ryckeghem, is uitgegroeid tot een bloeiend, modern familiebedrijf.

Al sinds 1985 streven we ernaar om onze klanten te voorzien van een uitgebreid assortiment aan vaste planten van de hoogste kwaliteit. Intussen vindt u bij ons meer dan 2.000 verschillende soorten vaste planten, siergrassen, varens en kruiden. Bij Vaste planten Verhulst geloven we in de kracht van duurzaamheid en streven we ernaar om onze passie voor groen te delen, terwijl we ook onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Als een echt familiebedrijf zijn we trots om de volgende generatie te verwelkomen in ons team. Met Jonas en Marlies Verhulst aan boord brengen we frisse ideeën en een hernieuwde energie, terwijl we toch vasthouden aan de waarden en tradities die ons bedrijf hebben gevormd.

Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint aan uw groene reis, bij Vaste planten Verhulst streven we ernaar om u te inspireren en te ondersteunen bij elke stap. Ontdek onze uitgebreide selectie vaste planten en laat ons uw partner zijn in het creëren van een prachtige, duurzame tuin die gedijt in alle seizoenen.